Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Imarsundet Trondheim

Imarsundet

Imasundet-allerlei - 3* 2 huisjes aan het water, met 6 slaapkamers per huisje
* 8/8.5u rijden van Oslo

Ideaal voor die groepen die met de auto op pad willen, niet perse die hele grote vissen hoeven te vangen en 99% vd tijd willen vissen, zonder uitvalsdagen. Imarsundet heeft dit allemaal. Imarsundet ligt op 8u rijden (via Rv3) van Oslo, via de E6 is het 8.5u rijden, dus ideaal met de overtocht van Kiel naar Oslo met de ColorLine die wij meteen voor je boeken. Het is een mooi visgebied in een prachtige Noorse natuur en je kunt hier veel soorten vis vangen, daarbij is deze accommodatie ook nog eens scherp geprijsd, daarmee ook vaak al 1 jaar voor vertrek geboekt, dus wees op tijd met boeken. Imarsundet ligt net iets onder Hitra al jaren een zeer bekend visgebied. Er liggen 20ft (witte) Oien-boten recht voor de deur en de bekende 19ft aluminium-boten, zij brengen je snel naar de stekken. De 20ft boten zijn wel iets groter, maar ons advies is 3 pers. in de witte boten.

Imasundet-allerlei -De visserij:
Imarsundet ligt in het midden van een aantal fjorden, je kunt naar het zuiden richting Arsundfjorden, naar het noorden via Edoyfjorden naar de Trondheimsleia, of open zee richting Gripholen, je kunt hier echt alle kanten op en kunt hier 99% vd tijd vissen. De visserij is wisselend en kunt er veel soorten vangen, denk aan leng, lom, koolvis, kabeljauw, zeewolf, platvis, heilbot, schelvis en vele andere soorten. Je kunt hier prima “licht” vissen en kunt hier zelfs vanaf het balkon van huisje 1 & 2 vissen. Heel veel eilandjes, ondiepte en daarom heel veel mogelijkheden.

De accommodatie Imarsundet
Imarsundet heeft 2 huisjes direkt aan het water met in elk huisje 6 slaapkamers, 1 douche en 1 WC, verder zoals altijd van alle gemakken voorzien. Alle huisjes liggen in een rustig gebied, dus geen sprake van drukte en hebben een prachtig uitzicht. Let op er is geen wifi in het huisje, maar tegenwoordig kost internet in NL en België hetzelfde als in Noorwegen.

19ft-Alu-boot- 1De reis naar Imarsundet
Vanaf Oslo is het maar +/- 8u rijden, dus ideaal als je met eigen vervoer naar deze omgeving wil. Zo kun je makkelijk alle materialen en zelfs boodschappen meenemen. Wil je vliegen dan kan dat op Trondheim en vanaf Trondheim is het 3u rijden naar het huisje, of je vliegt op Kristiansund en dan is het 1,5u rijden. Maar ja als je toch wil vliegen, vlieg dan naar Noord Noorwegen.

Cordes Travel is uiteraard aanwezig op alle bekende hengelsportbeurzen in Nederland, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsport-winkeliers en is er jaarlijks de ”Cordes Traveldag” een speciaal zeevis-evenement voor vissers die bij Cordes Travel de visreis hebben geboekt.

Het boeken van een goede visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden, Canada, Panama, Costa Rica of de Florida Keys boekt u natuurlijk bij Cordes Travel, wij hebben écht verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere sportvissers maar eens. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7 voor noodgevallen. Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw mooie visvakantie bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis prachtig sportvispakket t.w.v. +/- 150 euro !
Meer informatie over dit mooie pakket kunt u hier lezen.

Prijzen
Foto's Imarsundet

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV

 

De huurboot:

 • 4x Oien 20ft 50pk
 • 2x Kaasboll 19ft 50pk Aluboot
 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
 • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

 • Vrije wisseldag
 • Géén Wifi
 • Grote vriezers aanwezig
 • 18 km naar de winkel, benzinestation
 • 1,5 uur rijden vanaf vliegveld Kristiansund
 • 3 uur rijden vanaf vliegveld Trondheim
 • 8u vanaf Oslo

[divider_top