Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Hengelsportbeurs Utrecht winactie

Hengelsport & Botenbeurs

1 – 2 – 3 december 2017

Jaarbeurs Utrecht

Win een visreis t.w.v 3000,- euro

Iedere bezoeker die een E-ticket heeft gekocht, maakt kans op het winnen van een geweldige visreis voor 4 personen naar West-Noorwegen ! 1 week huis en boot gratis en voor elke visser een prachtige Penn hengel met molen en gevlochten lijn.

De Visreis:
Cordes Travel en Penn bieden in samenwerking met de Hengelsport- en Botenbeurs een visreis naar Noorwegen aan t.w.v. 3.000 euro. Met gratis gebruik van huis en visboot op accommodatie Havferie bij Bergen. De winnaars krijgen per persoon een Penn Regiment 30lbs Halibut hengel met een Conflict 5000 molen en gezamenlijk 1 klos 1800m Spiderwire Smooth gevlochten lijn én 10% korting op de overtocht naar Bergen. Zeevissen tussen de fjorden en open zee, vissen op pollak, koolvis, kabeljauw, leng, lom en vele andere prachtige vissoorten. Havferie ligt op maar één uur rijden van de grote stad Bergen. De meeste vissers nemen de overtocht van Hirtshals naar Bergen (eigen rekening) en rijden vanaf daar in 1 uur naar de accommodatie, men krijgt 10% korting op de overtocht.

De voorwaarden van de actie zijn: alleen deelname mogelijk via E-ticket middels de website www.hengelsportbeurzen.nl, de visreis is exclusief vervoer. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op zondagmiddag 3 december door Linda Cordes van Cordes Travel. Meer informatie hierover volgt later. Uw e-ticket maakt dus kans om geloot te worden en zal worden geloot op zondagmiddag.

Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door DRT Events, Cordes Travel visreizen en PENN.

Havferie-vangsten 34 Havferie-vangsten 39 Havferie-vangsten 2

 Opmaak advertentie2

noorwegen fb 1

>De accommodatie Havferie<

 

Logo-witte achtergrond

PENN_LOGOpaj

HSB2017