Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Hengelsportbeurs Utrecht winactie

Win een visreis t.w.v +/-  2500,- euro
Varmland Resort Zweden

Via Cordes Travel visreizen

Hengelsport & Botenbeurs
30 november 1 en 2 december 2018
Jaarbeurs Utrecht

Varmeland Bergviken - 4Iedere bezoeker die een E-ticket heeft gekocht, maakt kans op het winnen van een geweldige visreis voor 4 personen naar Zweden één week huis en 1 of 2 boot gratis en voor elke visser een prachtige Abu Garcia hengel met molen en gevlochten lijn.

De Visreis:
Cordes Travel en Abu Garcia bieden in samenwerking met de Hengelsport- en Botenbeurs een visreis naar Noorwegen aan t.w.v. +/- 2500 euro. Met gratis gebruik van huisje Bergviken en 1 of 2 visboten op accommodatie Bergviken bij Varmland Resort in zuid Zweden. De winnaars krijgen per persoon Abu Garcia hengel met Abu Garcia molen of reel en gezamenlijk 1 klos 1800m Spiderwire Smooth gevlochten lijn én 10% korting op de overtocht naar Noorwegen, want je reist het beste met eigen vervoer via Kiel met de overtocht naar Oslo en vanaf daar is het maar 2u rijden naar het huisje.

Meren_Herten-Varpen-Bergviken_7De provincie Varmland, tevens ook de naam vd accommodatie (Varmland Resort) in zuid Zweden, net over de grens van Noorwegen, is een prachtige locatie voor de roofvissers die op snoek, baars en snoekbaars willen vissen. Varmland is een heel mooi bosrijk gebied waar men enorm zuinig is op hun Zweedse natuur en hun 10.000 meren ! Eigenlijk kun je zeggen dat Varmland één grote natuurattractie is. De langste rivier van Zweden, de Klaralven komt uit in Vanernmeer en is één vd grootste meren van Europa. Er is geen visgids te huur, maar de eigenaar Jens helpt je op weg, geen zorgen. Verder is er een supermarkt op 12km vd accommodatie.

De voorwaarden van de actie zijn: alleen deelname mogelijk via E-ticket middels de website www.hengelsportbeurzen.nl, de visreis is exclusief vervoer. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op zondagmiddag 2 december door Linda Cordes van Cordes Travel. Meer informatie hierover volgt later. Uw e-ticket maakt dus kans om geloot te worden en zal worden geloot op zondagmiddag.

Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door DRT Events, Cordes Travel visreizen en Abu Garcia

>De accommodatie Bergviken Varmland<

 

Logo-witte achtergrond

 

abu garcia

 HSB2018