Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Froya Panorama boven Hitra

Panorama 1Froya Panorama boven Hitra

Wie ken het eiland Hitra en Froya niet ? Froya ligt boven Hitra en al jaren bekend bij vele sportvissers, maar inmiddels wordt Hitra steeds minder populair daar vele stekken niet meer zoveel vis geven als vroeger. Cordes Travel had daarom nooit zoveel interesse om op Hitra iets te beginnen, maar nu met dit nieuwe grote luxe huis op het Noordelijke puntje van Froya, verandert er veel, hier zijn de stekken nog “maagd” en kun je nog heel veel mooie grote vissen vangen en dat in een huis met 4 slaapkamers en op maar 9u rijden van Oslo, dus de overtocht Kiel > Oslo is ideaal, die wij uiteraard ook meteen mee boeken indien gewenst. Dit mooie grote luxe huis met een DROOM uitzicht is snel geboekt, dus wees er op tijd bij en geniet van de rust en de natuur in deze prachtige omgeving. Weer naar huis gaan zal “pijn” doen want hier zou je wel kunnen wonen en altijd willen blijven. Wij adviseren ook 10 dagen, want er kan ook wel eens een dagje uitvallen, al is dat zeldzaam.

Panorama 15De visserij
De visserij rondom Hitra en Froya is prachtig, ook juist met lichte materialen kun je hier elke dag naar wens vissen. Light tackle op koolvis, kabeljauw, heilbot, schelvis en als je diep wil vissen op leng, lom, roodbaars, zeeduivel en zeewolf. Je kunt hier alle kanten op en zijn er tientallen eilanden, onderwater-bergen, steile kanten en diepe geulen. We hebben nog geen foto’s van vangsten, daar dit huisje pas in april 2016 in verhuur kwam, maar wie dit gebied kent, weet dat de vangsten hier prachtig zijn.

De accommodatie Froya Panorama
De boten liggen op 100m lopen vh huisje en de auto staat naast het huis. Zelden zul je zo’n mooi uitzicht zien bij een vakantiehuisje en je zult er elke minuut genieten vd natuur, ook met regen, storm, ondergaande zon en ook in mei/juni/juli 24u per dag licht, genieten dus. Hier kom je tot rust, hier geniet je, hier ben je in Noorwegen en geniet je van het prachtige woeste landschap.

Panorama 5Er zijn 4 slaapkamers en er is slaapplaats voor max. 8 tot 10 personen, bij 10 pers. slapen er 2 op de vide (onder het dak). Er zijn 2 kamers met 1 stapelbed én een éénpersoonsbed, de andere 2 kamers hebben een stapelbed, dus bij volle bezetting kunnen er maximaal 10 personen slapen. Er zijn 2 toiletten, 2 douches, een groot terras met uitzicht op zee, een open haard en er is gratis wifi. Het huisje is 117m2, dus heel veel ruimte in dit prachtige grote huis met droomuitzicht. Kortom dus ook een huis wat ideaal is voor het gezin, familie of als er dames mee gaan die van rust en natuur houden, want je kunt er ook geweldig wandelen. We hebben heel goed contact met deze eigenaar en alle aanvragen voor dit huis, komen direkt naar ons, wij zijn de enige die dit voor Nl en België mogen verhuren.

De reis naar Froya Panorama
Het beste neem je de veerboot van Kiel naar Oslo en rij je vanaf daar in 9u naar de accommodatie, waar je dan rond 20:00 in de avond aankomt en je vakantie gaat beginnen. Je kunt ook vliegen, maar als men wil vliegen roepen we eigenlijk, vlieg dan naar Noord Noorwegen, als je toch in het vliegtuig zit. Je hebt onderweg naar deze accommodatie géén veerboot nodig.

20ft-60pkVissen rond Froya Panorama in midden Noorwegen, begint natuurlijk bij Cordes Travel, goede service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van zaken, dat is Cordes Travel. Na uw boeking kunt u een PDF aanvragen van maar liefst 48 pagina’s, met informatie over het vissen in het mooie midden Noorwegen en kunt u, samen met uw vismaten (op afspraak) langs komen voor een gratis privé-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken de stekken op de A3 gelamineerde zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door, onder het genot van een hapje en drankje. Wij, Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest in Noorwegen en vissen nog steeds voor het beroemde Penn Team Noorwegen-IJsland, kennis en ervaring is dus meer dan voldoende aanwezig, wij kunnen u echt verder helpen.

Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland én België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden, Panama, Ierland, Costa Rica of Florida Keys boekt u bij Cordes Travel, wij hebben écht verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7 voor noodgevallen.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Prijzen
Foto's accommodatie

 

De huurboot:

  • 1x 20ft 60pk
  • 2x 19ft 40pk
  • Boten liggen op 100m vh huisje
  • Alle boten incl. dieptemeter en GPS/plotter
  • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

  • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen
  • Grote vriezers aanwezig
  • 9km naar restaurant en winkel
  • 200km vanaf vliegveld Trondheim
  • 9u rijden vanaf Oslo (600km)

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven InternetTV

Stuur gerust een e-mail als u meer vragen heeft:  Info@cordestravel.nl