Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Frovag Havfiske Senja

Frovag Havfiske Senja

Frovag - Sjohus 20* 3 grote huisjes aan het water met 3 slaapkamers
* Groot huis met 4 slaapkamers & losse bedden
* 2 appartementen met 2 & 3 slaapkamers
* 3u van vliegveld Tromso

* Wij boeken ook vliegtickets en huurauto.

Frovag Havfiske op het beroemde eiland Senja, je zou kunnen zeggen deze eigenaren zouden een voorbeeld kunnen zijn voor vele huiseigenaren. Berit en Charles hebben alles voor elkaar en zijn ook nog eens heel trouw aan hun partners, dus alle e-mails uit Nederland en België komen direkt naar Cordes Travel. Zo is er eigenlijk over alles goed nagedacht, is alles schoon en in goede staat en is alles gericht op sportvissers. Zo is er een BBQ, een rookoven, een opbergruimte per huisje, vriezer per huisje en er is zelfs een droogkast om de natte pakken te drogen. De boten zijn prima voor dit gebied, als je met 4 man bent en je hebt het budget, huur er dan twee, altijd veilig en je hebt dan meer ruimte. Vier personen op de boot gaat prima, honderden groepen doen dit al jaarlijks.  Senja is een prachtig eiland, mooie bergen, geweldige natuur en een uitdagend visgebied. Verder is dit gebied ideaal om te wandelen, dus ook de wandelaars hebben het hier goed naar hun zin.

Frov-vangsten - 26De visserij:
Senja is al jaren bekend als top-visgebied, heilbot, koolvis, roodbaars, kabeljauw en schol zijn de meest voorkomende vangsten. Er is veel zand in de omgeving, dus een heilbot is geen speciale vangst meer in dit gebied, dus die kans is zeker aanwezig dat men die gaat vangen. Verder zit je gunstig met betrekking tot de wind en kun je vrij makkelijk naar open gebieden varen, zie het kaartje.

De accommodatie Frovag   (filmpje)
Er zijn in totaal 6 accommodatie bij Frovag Havfiske, allereerst de mooie grote huizen (Sjohus 1-2-3) aan het water, zijn modern en ruim ingericht en hebben 3 slaapkamers met losse bedden, dus maximaal 6 personen. Er zijn 2 toiletten en een douche. Verder is er uiteraard een compleet ingerichte keuken met magnetron, oven en afwasmachine. Deze prachtige Sjohus hebben een geweldig uitzicht over het water en de bergen. Uiteraard is er p-plaats bij het huisje. Alle accommodaties hebben internet en er is een sauna aanwezig op het complex.

Frov-vangsten - 44Op 300m afstand van deze Sjohus huizen, ligt het grote vrijstaande huis Solhaug, met hetzelfde mooie uitzicht, voor die groepen die wat meer rust wensen of families en dan toch op maar 300m vd boten en fileerplaats. Solhaug heeft 4 slaapkamers en 7 losse bedden, heeft 1 douche en 1 toilet. Verder is het huis compleet ingericht en van alle gemakken voorzien en is er een grote tuin.

Dan zijn er ook nog 2 appartementen, Sjolund-1 en Sjolund-2, liggen direkt tegenover de huisjes Sjohus en op maar 30m vd boten.
Sjolund-1 is het beneden-appartement voor max. 4 pers met 2 slaapkamers, 1 kamer met 2 losse bedden en 1 kamer met een stapelbed, er is 1 douche en 1 toilet. Het app. heeft een prachtig uitzicht, compleet ingerichte keuken en is uiteraard van alle gemakken voorzien.

Sjolund-2 is het boven-appartement en heeft 3 slaapkamers voor max. 7 personen met 7 losse bedden, 1 douche en 2 toiletten. Dit app. is uiteraard ook weer volledig ingericht, complete keuken en ook een prachtig uitzicht over de haven, de bergen en het water. Alle huisjes en appartementen hebben wifi.

Frov-vangsten - 2De reis naar Frovag Havfiske
Het is maar drie uur rijden vanaf vliegveld Tromso, zonder veerboten. We kijken samen wat de beste/goedkoopste maatschappij is, je kunt met de SAS of Norwegian vliegen. In Tromso of Evenes kunnen we een huurauto reserveren. Wil je een transfer, dan kan dat alleen vanaf Evenes, niet vanaf Tromso. Vlieg je met Norwegian, dan heb je wel op de heenreis een hotelovernachting op het vliegveld, maar ben je eerder op de accommodatie.
Meer informatie over de bagage >>>

Uiteraard is Cordes Travel ook aanwezig op alle bekende hengelsportbeurzen in Nederland én België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor vissers die bij Cordes Travel de visvakantie hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden, Canada, Panama, Costa Rica of de Florida Keys boekt u natuurlijk bij Cordes Travel, wij hebben écht verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7 voor noodgevallen. Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Vergeet ook niet om de informatiebrochure aan te vragen, 60 pagina’s boordevol informatie hoe te vissen in Noorwegen.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw mooie visvakantie bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis prachtig sportvispakket t.w.v. 150 euro !
Meer informatie over dit mooie pakket kunt u hier lezen.

Prijzen
Foto's huisjes
Foto's vangsten

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven InternetTV

 

De huurboot:

  • 8x Kvaerno Aluboot 19ft 50pk
  • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
  • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

  • Vrije wisseldag
  • Grote vriezers aanwezig
  • 8 km naar de winkel, benzinestation
  • 8 km naar de bank
  • 215 km naar vliegveld Tromso
  • Transfer is mogelijk.

Stuur gerust een e-mail als u meer vragen heeft:  Info@cordestravel.nl