Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

ROE 2 vissen op Langeland Denemarken

ROE 2 vissen op Langeland Denemarken

* Verhuur alleen per hele week
* Wisseldag op zaterdag

Huis-Roe-2 (1)Prachtig groot vakantiehuis, gebouwd in 2004 met 3 slaapkamers, 2 kamers met losse bedden en 1 kamer met 2 stapelbedden. Op 300m van het strand. Gezellig huisje wat in topconditie is, netjes onderhouden en verzorgd, perfect voor 1 of 2 weken genieten in Langeland Denemarken. Het huisje is gezellig ingericht en is geheel vrijstaand. Uw auto staat naast het huisje geparkeerd. De keuken is volledig ingericht met oa een koffiezetter, afwasmachine, oven en een magnetron. Voor de sportvissers en familie’s die extra willen relaxen is er in dit gezellige huisje een sauna en een whirlpool aanwezig, uiteraard is er ook een douche en toilet. In het huisje is ook een wasmachine en een droger aanwezig, uiteraard een grote diepvriezer voor uw vis. In Denemarken Langeland kunt u prima vissen vanaf de kant en vanaf de boot, wij hebben grote boten in de verhuur. Uiteraard krijgt u van ons een A3 kleuren zeekaart met stekken en zijn er mensen ter plaatse met verstand van vissen.

Vissen op Langeland in Denemarken
Op maar 8u rijden van Utrecht en 9u vanaf Antwerpen, dus met de auto prima te doen en zonder overtochten. Wilt u voor een leuke prijs, toch een weekje vissen, om dit gewoon eens mee te maken en eens even een weekje weg te zijn, dan in het vissen op Langeland een goede keus. Verwacht hier geen volle kisten met dikke kabeljauwen of tientallen soorten vis, maar voor wat mooie gul, platvis, wijting en in de zomer een geep is dit een prachtig visgebied. Juist het vissen met lichte hengels, kleine shads en pilkers is hier erg leuk. Een weekje weg met het gezin of met uw visvrienden of om eens kijken of het vissen in het buitenland leuk is, is Langeland ideaal, voor minder dan 300 euro per persoon (bij 4 personen) in het hoogseizoen, kunt u al vissen in Langeland, incl. een visboot met dieptemeter en 4 visvergunningen voor de hele week (15 euro pp pw) In Bagenkop, waar de meeste visboten liggen is ook een grote hengelsportwinkel (zie kaartje), daar kunt u allerlei juiste materialen kopen en is de visgids Ulf aanwezig voor de beste tips en stekken.

Gratis sportvispakket:
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel dan krijgt u van ons 1 GRATIS sportvispakket twv 125/150 euro, per groep, meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen. Tevens krijgt u een grote A3 gelamineerde kleuren zeekaart met stekken en bent u welkom op de grote jaarlijkse Cordes Traveldag, waar verschillende Denemarken experts aanwezig zijn om u te voorzien van allerlei tips en trucs, een uniek evenement voor die vissers die bij Cordes Travel hun visreis hebben geboekt. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België en staan we tijdens speciale dagen bij de grote hengelsportwinkeliers. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, we zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Visboten
Foto's vangsten

* Prijzen per huis per week in euro’s, wisseldag zaterdag

Prijslijst ROE-2
 
 
Seizoen01-04 tot 24-06
19-08 tot 28-10
24-06 tot 19-08
Prijs605,-805,-
Bedlinnen/Handdoeken (optie)15,- per set per week15,- per set per week
Stroom0,35 per Kwh0,35 per Kwh
Wster5,- per eenheid5,- per eenheid
Eindschoonmaak 90,-90,-
Visvergunning18,- pp18,- pp
Milieubelasting Denemarken20,-20,-

Huis-Roe-2 (1) Huis-Roe-2 (2) Huis-Roe-2 (3) Huis-Roe-2 (4) Huis-Roe-2 (5)

Huis-Roe-2 (10) Huis-Roe-2 (9) Huis-Roe-2 (8) Huis-Roe-2 (7) Huis-Roe-2 (6)


Vissen in Langeland Denemarken weergeven op een grotere kaart
De accommodatie:
  • 2 slaapkamers met 2 losse bedden
  • 1 slaapkamer met 2 stapelbedden
  • Badkamer met douche en toilet
  • Mooie sauna
  • Fileerplaats aan huis
  • Diepvriezer aanwezig
  • Visboten te huur zie hier >>>
  • Reddingsvesten aanwezig
  • Verhuur alleen per hele week
  • Vaste wisseldag op Zaterdag