Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Asunden 3, vissen in Zweden

Asunden 3, vissen in Zweden

* 1 groot huis met 6 slaapkamers en max. 18 personen
* Verhuur alleen per hele week.

Asunden-3 6Asunden-3 ligt tegenover Asunden-1, aan de andere kant vh water, dichtbij de plaats Vegby in de provincie Västra Götaland in West Zweden op 95 km (1.15 uur rijden) van de grote stad Göteborg. Een prachtig gebied, genaamd Sjuhärad, is omringd door de geweldige Zweedse natuur, bossen, bergen, rotsen en honderden meren verwelkom u in dit mooiste gebied van West Zweden. Hier bent u één met de natuur, hier komt u tot rust, hier kunt u genieten en weer helemaal opladen, er is zelfs een eigen privé-sauna aan het water. Of u nu met uw gezin op pad bent of dat u tussendoor wat wilt vissen of u er een echte visweek van maakt met uw visvrienden, alles is mogelijk. Asunden-3 is een  groot huis voor een grote groep, geen hoge standaard, maar alles is schoon en prima in orde. Er zijn 2 douches en 2 toiletten en 6 slaapkamers, 2 met 2 bedden per kamer en 4 kamers met een stapelbed.
Asunden ligt midden in de natuur en direkt aan het water op 50m. De keuken is volledig ingericht met magnetron, oven, waterkoker en koffiezetter. Er is een TV aanwezig, internet en kleine winkel ligt op 1,5km afstand en een andere supermarkt bij Vegby. Vanaf het prachtige overdekte terras heeft u een geweldig breed uitzicht over het meer en kunt u elke avond genieten van de ondergaande zon en deze in alle stilte beleven, een unieke ervaring wat u het gevoel geeft dat u alleen op de wereld bent. Bij deze accommodatie is het zelfs mogelijk om fietsen en kano’s te huren.
Asunden-3 8Deze omgeving is ideaal te bereiken met uw eigen auto via Denemarken of u vliegt vanaf Amsterdam naar Göteborg, reistijd hoeft hier geen drempel te zijn. Verder zit u in de gebied lekker centraal, er is een supermarkt op 3km afstand, de stad Gällstad, met zijn vele outlet stores op maar 10km afstand en de grote stad Göteborg op 95km afstand en toch bent u midden in de prachtige Zweedse natuur.

Voor de sportvissers is dit een geweldig gebied, met heel veel mogelijkheden en de visgids Sassi ter plaatse die u zelfs een volle dag kunt huren, Sassi komt u op de 1e dag vertellen waar en hoe te vissen. Vissen staat hier boven aan de lijst, uw visboot Linder 440 fisher met een 4pk motor ligt hier op maar 40m van uw huisje en de stekken zijn in de buurt. Deze visboot is geschikt voor max 3 personen een dieptemeter is aanwezig uiteraard, er zijn meer boten te huur vh zelfde type. Bij aankomst krijgt u een kaart vh water, indien er een kaart is van dat meer en zal de visgids u vertellen waar men op dat moment het beste kan gaan vissen, er zijn dus altijd verschillende opties in verschillende meren. Ter plaatse kunt u dan ook meteen uw visvergunning kopen voor de meren waar u zult gaan vissen. De vissoorten die u in de omgeving kunt vangen zijn; snoek, baars, zeelt, paling, pos (Gymnocephalus cernuus), kroeskarper, brasem, blankvoorn en ruisvoorn, dus voor elke sportvisser wat wils. Tevens is het mogelijk om uw eigen boot mee te nemen, dat is geen probleem. Let op, voor een aantal meren is er een gesloten seizoen voor de Snoekbaars zie hier >>>

De reis naar Asunden:
Het snelste kunt u met het vliegtuig vanaf Amsterdam of Brussel naar Göteborg, vanaf Göteborg kunnen we een huurauto voor u boeken en is het 1 uur rijden. De meeste sportvissers nemen de overtocht Kiel naar Goteborg, dat is de beste optie, er is dan een slaaphut aan boord en komt u uitgerust aan in Zweden. Wij boeken uiteraard ook de overtocht voor u, eigen boot meenemen geen probleem.

Vissen op snoek en snoekbaars in het prachtige Zweden en een goed georganiseerde visreis, beginnen bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van visreizen, dat is Cordes Travel. We werken zeer nauw samen met de grote namen in de hengelsportwereld die zelf jarenlange ervaring hebben met het vissen op snoek en snoekbaars in Noorwegen en Zweden, zij hebben het snoekvissen goed onder de knie. Maar ik kan u ook inmiddels wel vertellen dat het vissen op snoek in Noorwegen en Zweden hetzelfde is als in Nederland en België, alleen de omgeving is wat anders en de dieptes kunnen variëren, maar dat kan in Nederland of België ook.

Wij, Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest (zout)  in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsport-winkeliers en is er de grote  jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken,  7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

 

Koffiemachine Magnetron Oven TV

Prijzen
Foto's huisje
Foto's vangsten

Ojasjon en Asunden Zweden weergeven op een grotere kaart
De huurboot:
  • Visboten Linder 440 met 4pk incl. 5 L benzine.
  • Elektromotor en dieptemeter zijn inclusief.
  • Reddingsvesten aanwezig
  • Visvergunning ter plaatse

Informatief & Extra:

  • Vaste wisseldag zaterdag, verblijf minimaal 7 dagen.
  • 3 km naar de supermarkt
  • 30 km naar de bank & centrum Boras
  • 2,5 rijden naar vliegveld Arlanda Stockholm