Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Arnoy Brygge

Arnoy Brygge

Arnoy Brygge - 7* 2 Appartementen voor max. 2 tot 8 personen, 3 & 4 slaapkamers
* 2,5u rijden vh vliegveld.

Arnoy Brygge, je opent je ogen en je bent omringd door water en natuur, de grote Noorse bergen glinsteren in de zon en de prachtige stranden geven je het idee dat je in een ver warm oord bent, welkom bij Arnoy Brygge, een echte topper in ons programma en met veel voordelen. Arnoy Brygge ligt op maar 2,5 uur rijden vh vliegveld Bodo, de stekken liggen voor de deur, open zee is maar 3 minuten varen en je kunt er 95% vd tijd vissen, nog meer wensen ? Grote vis ? geen probleem, dikke kabeljauw, grote heilbot, snelle koolvis, leng, zeeduivel, roodbaars, zeewolf, schelvis en soms zelfs pollak zijn zomaar een paar vissen die je hier kunt vangen. Wil je een TOPvisreis, dan is dit zeker een prachtige bestemming.

Vissen bij Arnoy Brygge
De snelle grote 22ft 75pk visboten brengen je veilig en snel naar de stekken. De visserij is hier top, dit hele gebied is top en hebben hier veel accommodaties in de omgeving en er zijn al vele vissers rondom Bodo wezen vissen en met succes. Bij Arnoy Brygge zijn er steile kanten, zandplaten, rotsen, vele eilandjes en onderwaterbergen, de echte sportvisser zal hier een geweldige tijd hebben. Om zo maar een aantal records te noemen die bij deze accommodatie gevangen zijn; heilbot 196kg, heilbot 117kg, kabeljauw 29kg, koolvis 20.7kg, leng 34.5kg en roodbaars 4.5kg, leuke vangsten toch ? De Nederlandse bekende topvisser Joop Folkers is hier ook al eens geweest.

Vangsten - 3

De accommodatie
Er zijn bij Arnoy 2 appartementen, app-01 is beneden en is 100m2 en heeft 4 slaapkamers met 8 losse bedden, 6 zitplaatsen aan de tafel. Het zijn geen grote appartementen en 8 is wel wat veel, maar het kan. Er is bv maar 1 fornuis met 4 pitten om te koken, maar het kan. App-02, is boven en heeft 3 slaapkamers met 6 losse bedden en ook hier is 6 wellicht iets te veel, maar goed het is ruim voldoende. Beide appartementen hebben een terras/balkon, uitzicht aan alle kanten over het water, hebben een douche, 2 toiletten en zijn verder van alle gemakken voorzien zoals TV en een compleet ingerichte keuken.

Vangsten - 16De reis naar Arnoy Brygge
Het snelste vlieg je vanaf Amsterdam, Düsseldorf of Brussel naar Bodo, vaak via Oslo of Kopenhagen. Vanaf Bodo is het maar 2,5 uur rijden en heb je een veerpont nodig, maar die gaat de hele dag door. Je kunt er ook zonder auto komen met de snelboot, voetgangers veerpont, maar deze vertrekt om 16:00, dus let hier op met je vliegtickets. Nog een tip als je met een huurauto gaat, de winkels in de buurt vd accommodatie sluiten om 18:00, dus doe in de buurt van Bodo boodschappen. Meer informatie over de bagage >>>

Vissen in het mooie Noorwegen, begint natuurlijk bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van zaken, dat is Cordes Travel. Na uw boeking kunt u een PDF aanvragen van maar liefst 60 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kunt u, samen met uw vismaten (op afspraak) langs komen voor een gratis privé-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken de stekken op uw A3 gelamineerde zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door, onder het genot van een hapje en drankje. Wij, Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest in Noorwegen en vissen nog steeds voor het beroemde Penn Team Noorwegen-IJsland, kennis en ervaring is dus meer dan voldoende aanwezig, wij kunnen u echt verder helpen.

Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland én België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden, Panama, Ierland of Florida Keys boekt u bij Cordes Travel, wij hebben écht verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7 voor noodgevallen.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Prijzen
Foto's vangsten
Foto's accommodatie

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV Internet


De huurboot:
  • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
  • 22ft 75pk Alu-boten
  • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

  • Vaste wisseldag, donderdag, verblijf minimaal 7 dagen
  • Grote vriezer aanwezig
  • 4km naar de winkel, bank en benzine-station
  • 110km naar vliegveld Bodo 2,5u rijden (incl. veerpont)