Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Amberfish visreis Tromso

Amberfish Tromso

Amberfish - 21* 1 uur rijden van vliegveld Tromso
* Drie huizen aan het water
* Drie appartementen aan het water
* 22ft 115pk en 19ft 50pk Aluboten

Amberfish op maar 1u rijden van vliegveld Tromso, ideaal voor vissers die niet van lange afstanden rijden houden. Is meteen ook een accommodatie die veel en snel geboekt wordt, dus wees er snel bij als je hier zin hebt om heen te gaan. Amberfish ligt tegenover Maribell. In dit gebied hebben we meerdere accommodatie, zoals Maribell, Mikkelvik, Larseng en Dafjord en dat is niet voor niets, dit gebied staat bekend om goede heilbotvangsten. Wij hebben hier zelf reeds 3x een week gevist en met succes, elke trip hadden we minstens 10 heilbotten en we hebben er zelfs 24 in 1 week gevangen, waarvan de grootste 60kg.

Amberfish - 20Kortom een heel mooi visgebied als je gericht op de heilbot wil vissen, maar ook kabeljauw, roodbaars en koolvis wil vangen. Maar wees op tijd met boeken, deze accommodatie is vaak al 12-14 maanden voor vertrek geboekt, zeker de maanden mei, juni en september. We hebben nog niet veel foto’s daar net voor de winter alles klaar was, dus binnenkort meer foto’s vd accommodatie.

De visserij:
Eigenlijk al een beetje hierboven vermeld een prachtig visgebied en als je tussen de vele tientallen eiland gaat kun je ook koolvis, kabeljauw, platvis, zeewolf en met wat geluk zeeduivel vangen. Het is zo’n groot gebied dat je echt alle kanten op kunt en 99% vd tijd kunt vissen. De 1e stek voor mooie heilbot is maar 5 minuten varen en verder kun je overal beschut vissen, dus voor veel vissers een ideaal gebied. Daar het een nieuwe accommodatie in ons programma is, zijn er nog geen foto’s, dus vandaar een link naar de foto’s van Mikkelvik en Maribell bij de foto’s. Bij die foto’s hebben we ook een paar van onze eigen foto’s geplaatst, daar wij op dezelfde stekken hebben gevist als die groepen die naar Amberfish gaan.

Amberfish -De accommodatie Amberfish
Er zijn 3 appartementen en 3 huizen, allemaal direkt aan het water en dichtbij de boten.

De huizen 1-2-3 worden/zijn in begin 2019 opgeleverd, dus helemaal nieuw gebouwd, om die reden nog geen foto’s vd binnenkant. Deze huizen hebben per huis 3 slaapkamers met 6 losse bedden. Verder is er een compleet ingerichte keuken, douche en toilet en liggen de boten voor de deur.

Appartement 1 & 2 zijn boven en hebben ieder 3 slaapkamers en zijn geschikt voor max. 6 pers. per appartement. 2 slaapkamers hebben losse bedden en 1 slaapkamer heeft een stapelbed. Verder is er een compleet ingerichte keuken, douche en toilet en liggen de boten voor de deur.

Appartement 3 is beneden en is geschikt voor max. 4 personen en heeft 2 slaapkamers met 4 losse bedden. Verder is er een compleet ingerichte keuken, douche en toilet en liggen de boten voor de deur. Er is een overdekte fileerplaats, voldoende ruimte om de vis in te vriezen en de winkel is op 3.5km afstand.

Amberfish - 18De boten
Er zijn 19ft met 70pk en 22ft boten met 115pk, bij 4 of 5 personen is ons advies om de 22ft te nemen. Alle boten zijn voorzien van dieptemeter/fishfinder en GPS/plotter, uiteraard zijn er ook reddingsvesten aanwezig.

De reis naar Amberfish
Één uur rijden vanaf vliegveld Tromso, eigenlijk zelfs nog iets korter, wij kunnen indien gewenst vliegtickets met SAS of Norwegian boeken voor onze gasten. Vlieg je met Norwegian kun je 2x 20kg bagage meenemen, maar moet je wel in Oslo op de heenreis 1 nacht in een hotel op het vliegveld slapen, wat weer als voordeel heeft dan je vroeg op de accommodatie bent en na 15:00 kunt gaan vissen. Als je de transfer boekt, rij je altijd via de supermarkt en door de weeks kan de eigenaar boodschappen voor of met je doen. Uiteraard kun je ook een huurauto boeken, dan kun je bij slecht weer nog eens een rondje rijden of wat zien vh mooie Noorwegen.

Uiteraard is Cordes Travel ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland én België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse grote ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij Cordes Travel de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden, Canada, Panama, Ierland, Costa Rica of de Florida Keys boekt u natuurlijk bij Cordes Travel, wij hebben écht verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7 voor noodgevallen. Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw mooie visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis prachtig sportvispakket t.w.v. 150 euro !
Meer informatie over dit mooie pakket kunt u hier lezen.

Prijzen
Foto's Amberfish

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven InternetTV

De huurboot:

  • 19ft 70pk aluminiumboten
  • 22ft 115pk aluminiumboten
  • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
  • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

  • Wisseldag is vrij naar keuze
  • Minimaal 7 dagen verblijf, 8-9-10 zijn ook mogelijk.
  • Grote vriezers aanwezig
  • 3.5km naar de winkel
  • 40km naar vliegveld Tromso
  • Transfer is mogelijk.

Stuur gerust een e-mail als u meer vragen heeft:  Info@cordestravel.nl