Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

50 en 400 euro waardebon

50 en/of 400 euro waardebon ?

 

Ivm Corona geven we voor 2021 géén waardebonnen uit, i.v.m. de kosten

 

 

 

Jouw reisverslag is geld waard, 50 en/of 400 euro verdienen ?

Bij Cordes Travel kun je waardebonnen winnen, hiermee geweldige kortingen op een visreis of bij de winkelier.
Leuk stukje tekst typen, wat leuke foto’s insturen en je kunt zomaar 50 of 400 euro verdienen, makkelijker kan het toch niet ?

50 euro winkeliers-waardebon
Elke boeking (groep) die een reisverslag instuurt van een visreis via Cordes Travel, ontvangt een winkeliers-waardebon van 50 euro, daarmee krijg je dus 50 euro korting bij je aankopen bij één van de onderstaande deelnemende winkeliers, aan jou de keus welke winkelier je kiest om je bon in te leveren. De bon kun je niet online inleveren en telt niet voor aas en kan dus alleen in de winkel worden ingeleverd.

Maar je moet er wel een klein beetje “moeite” voor doen, maak een leuk reisverslag of een samenvatting van minimaal 15 regels (A4 formaat) van je visreis en stuur minimaal 15 verschillende foto’s op, waarvan 8 van visser + vis en minimaal 2 vd accommodatie, zodat de huisjes te zien zijn. Dubbele foto’s dus bv meerdere foto’s van een gevangen vis, van een een volle visbak, van dezelfde berg, foto’s van één vis, berg of huisje tellen als één foto. Dat is makkelijk verdiend, stukje typen, wat foto’s insturen en hoppa 50 euro verdiend. Bekijk >hier< een aantal reisverslagen van bv Noorwegen.

LET OP !!
Vorig jaar voldeden meer dan 70% niet aan de voorwaarden, maar ach het zijn vaste klanten en ach het scheelt 1 foto, bij de andere 2, bij weer een ander 3 en ga zo maar door. Kortom deze regels konden vorig jaar niet worden nageleefd, waardoor veel vissers eigenlijk onterecht een waardebon kregen. Volgend jaar moeten we ons aan de regels houden en zullen we deze echt naleven, ongeacht wie het is. Wij willen minimaal 15 foto’s waarvan 8 foto’s visser + vis (niet dezelfde vis) en 2 foto’s van huis en/of boot en minimaal 15 regels tekst. Voldoe je hier niet aan, sorry geen waardebon. Als dit niet werkt, zullen we de waardebon actie voor het volgende jaar moeten stoppen.

Het verslag (de tekst) kun je via de e-mail, dus gewoon in een e-mail typen, of in een word.doc insturen, de foto’s kun je makkelijk en snel versturen via “Wetransfer” maximaal 100 ! Foto’s en tekst altijd los van elkaar versturen, wij plaatsen het op de website.
Lees hier hoe makkelijk en snel wetransfer werkt:  klik >>>

Als je voldoet aan de voorwaarden hieronder, dan krijg je via de e-mail deze waardebon van ons, je moet dan wel aangeven bij welke winkelier hieronder je de bon wil inleveren.

Voorwaarden 50 euro waardebon:

 • Minimaal 15 regels tekst in A4 formaat.
 • Minimaal 15 verschillende foto’s van goede kwaliteit.
 • Minimaal 8 foto’s visser + vis, niet dezelfde vis.
 • Minimaal 2 foto’s van huis en/of boot.
 • Verslag moet gemaakt zijn in het jaar waar de visreis ook plaats vond.
 • Foto’s van dode heilbot over de 130cm tellen NIET mee !!
 • Van deze minimaal 15 foto’s moeten er dus 8 zijn met visser + vis (verschillende gevangen vissen)
 • Van deze minimaal 15 foto’s moet er dus 2 vd accommodatie zelf zijn, waar de huisjes te zien zijn, gemaakt door de groep zelf !
 • Foto’s moeten via “wetransfer” verstuurd worden.
 • Verslag en foto’s moeten los van elkaar verstuurd worden, lees hier >>>
 • Verslag en foto’s moeten hetzelfde jaar ingestuurd worden, dus het jaar vd visreis zelf.
 • Waardebon kan alleen in de winkel worden ingeleverd.
 • één waardebon per boeking/groep.
 • Foto’s via Whatsapp of SMS verstuurd worden NIET geaccepteerd !
 • We trekken één lijn, dus we zijn erg streng je MOET aan de voorwaarden voldoen !

Lees hier de reeds ingestuurde reisverslagen >>>

400 euro Cordes Travel waardebon
Dan heb je eenmaal je verslag van je visreis via Cordes Travel ingestuurd, is deze erg leuk om te lezen, is het een beleving en heeft deze méér dan 15 foto’s dan maak jij ook nog eens kans op een waardebon van 400 euro voor je volgende visreis via Cordes Travel. 400 euro korting op je volgende visreis, dat is niet niks natuurlijk ! We kijken of het een leuk, spannend, duidelijk, informatief of gezellig verslag is, hij moet er gewoon uitspringen en krijg jij een waardebon van 400 euro, die 50 euro heb je dan al te pakken ! Nou daar wil ik wel een half uurtje moeite voor doen !!

Let op !!
De tekst los in een e-mail typen of via een word.doc en de foto’s via wetransfer sturen, dus tekst en foto’s los van elkaar !
Lees hier alles over Wetransfer >>>

Deelnemende winkeliers:

“Voor al uw Scandinavië materialen”

Print

Robby Fish
Wommelgem (België)

www.robbyfish.be

fauna

Fauna Hengelsport
Raamsdonksveer (Nederland)
www.hengelsportfauna.nl